Alle foto's

Badkamers op maat

Van ontwerp, realisatie naar plaatsing. Wij werken ook samen met verschillende fabrieksmerken. Wanneer er reeds plannen of ideeën zijn, werken wij ze graag voor U uit. Wij helpen U bij de keuze van uw badkamertoestellen. Wij kunnen uw badkamer opbouwen van uit een ruwbouw staat naar complete afwerking.


Alle foto's

Keukens op maat

Is het een kitchinette of een geheel uitgebreide keuken, kunnen wij U helpen. Wij ontwerpen, realiseren en plaatsen, of maken bestaande plannen waar. Wij verzorgen eveneens electrische en sanitaire aansluitingen, en leveren en plaatsen keukentoestellen. Afwerken van pleister-, tegel- en vloerwerken kunnen door ons uitgevoerd worden.


Alle foto's

Meubilair op maat

Plaatsen in uw woning die verloren lijken maken wij praktische en designvolle opbergingen van. Maar ook bibliotheken, bureau's, bergplaatsen en maatkasten op zolder, al naar gelang uw behoefte.


Alle foto's

Winkels -en horeca-inrichting

Heb je een concept of het uitwerken ervan. Van ontwerp, realisatie tot plaatsing. Wij werken samen met erkende aannemers om het volledige project tot een goed einde te brengen. Wanneer het project reeds gerealiseerd is door U, maar er nog details open staan, kunnen wij die voor U finaliseren.


Alle foto's

Akoestieke bouw

Geluidsarm maken van kamers, zolders of bureau's, repetitie-kamers, zalen of home-cinema. Wij volgen de opgegeven normen of kunnen die voor U laten berekenen. Opname-studio's, box-in-a-box, inspreekcellen, captatiewagens worden gerealiseerd volgens uitwerking van een studie-bureau.